✔️Fri frakt över 400 kr ✔️Snabb leverans ✔️60 dagars öppet köp

Om Stasher

Stasher.se är en återförsäljare av stashers produkter. Vi tycker att smarta, giftfria produkter som också är bra för klimatet är värt att satsa på! Om du undrar varför du skall investera i Stasher påsar i stället för traditionella förvaringslådor och påsar har vi samlat lite information har nedanför.  

Stasher Bag – den smarta 100% plastfria förvaringspåsen av platinumsilikon

Stasher Bag är en återanvändbar och mångfunktionell förvaringspåse av platinumsilikon. Platinumsilikon är en mix av sand (kisel) och syre (oxid) som är giftfri och har renheten av medicinskt silikon. Med sin unika luft- & vätsketäta försegling som är lätt att öppna och stänga är Stasher en allt-i-ett lösning som gör att du slipper hålla reda på både lock och klämmor.

Stasher Bag är tillverkad av platinasilikon som har en standard högre än silikon av livsmedelskvalitet och som uppfyller alla europeiska och amerikanska säkerhetskrav. Platinumsilikon är hypoallergen och håller både bakterier och svamptillväxt borta, vilket är anledningen till att den bl a används inom sjukvårdsindustrin och i tillverkningen av nappar för barn. Platinumsilikon ska inte blandas ihop med vanlig (billigare) silikon, vilken oftast innehåller petroleumbaserade utfyllnadsmaterial som avsöndrar skadliga ämnen.

Stasher föddes ur ett engagemang att eliminera engångsplast. Vissa kallar det besatthet. Vi kallar det passion för en bättre värld. Stasher är medlem i ”1% for the planet”, vilket innebär att Stasher skänker 1% av sin totala omsättning till organisationen för att bidra till att förbättra vår globala miljö.

Genom att använda Stasher Bags istället för engångsplastpåsar är du med och bidrar till att spara både miljön och dina egna pengar. En person kan göra skillnad och tillsammans kan vi göra stor skillnad för vår framtida planet. Om 300 personer skulle byta ut engångsplastpåsar mot en Stasher skulle över 1 miljon plastpåsar försvinna från avfallshanteringen under Stasherns livslängd. Stasher är gjord för att hålla år efter år och är det 100% plastfria alternativet som tar hela världen med storm.

Stasher kan användas till all typ av förvaring. Du kan förvara din lunch, rester, snacks, sladdar, mobil, smink, medicin och annat som du vill ha med till jobbet, skolan, på utflykten eller på resan. Dessutom utan att behöva oroa dig för läckage från innehållet eller väta från regnskuren på väg till jobbet. Ja, endast fantasin kan sätta gränser för vad du kan använda din Stasher till.

Sous-Vide-entusiasten kan vi glädja med att, med en Stasher bag slipper du inte bara plastsmaken, utan även processen med att vakuumförpacka. Lägg maten tillsammans med ev. marinad i din Stasher bag, för att få ut luften sänk ner påsen tills förslutningen är precis ovanför vattennivån, tryck ihop förseglingen och Voilà, nu är maten redo för sitt bad.

Stasher är diskmaskinstålig och har vid tester körts över 3000 gånger i diskmaskin. Vänd dock inte påsen ut och in vid diskning, då kan sömmarna gå sönder. Diska och torka din Stasher före första användningen.